1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10

Polar 2018

Fortsatt utveckling av Sveriges mest köpta husvagn genom tiderna fortsätter.

Efter ett explosionsartat modellår 2017 gör Polar om hela modellprogrammet, nu mer komplett än någonsin. Helt nytt golvvärmesystem med tre slingor och separat cirkulationspump, skotork i alla skofack standard och ett antal nya planlösningar, däribland en serieproducerad version av vår 40-årsjubileumsvagn 620 TR TDS (stor toalett och tvärställd dubbelsäng)! Fyra serier med varierande standardutrustning, så det finns en vagn för alla! Made in Norrland, ett löfte som speglar vagnens helårsegenskaper, kvalitet och filosofi.

Edition – Ny vagn, till ett begagnat pris

Längder: 5,9 m
Modeller: 4
Receptet är enkelt. Ta en populär längd, i fyra populära planlösningar och sätt de populäraste tillvalen i densamma och krydda med ett otroligt pris. Edition finns i långbädd, dubbelbädd, barnkammare samt stor toalett/dusch med dubbelbädd. En modell för alla!

Original – Polar, som den alltid har varit

Längder: 5,2 – 8,4 m
Modeller: 46
”Basmodell” är kanske enklaste sättet att beskriva den, men standarden är som alltid hög. Full tillvalslista, inklusive de populära komfort-, design- och barnkammar-paketen, tillgänglig i alla längder och modeller. Inklusive årets nyheter med nya golvvärmesystemet och skotorken bland mycket annat.

Selected – För den kräsne camparen

Längder: 5,2 – 8,4 m
Modeller: 46
Om man mot förmodan skulle sakna något i den digra standardutrustningen som innefattar stor kyl, ugn, mikrovågsugn, fjärrstyrning av värme/kyl, tjockare bäddmadrasser, extra cirkulationspump, stor taklucka med belysning och vintertäckning, subwoofer och extra högtalare i sovrum, med mera; så finns även tillvalslistan tillgänglig för än mer personifiering. Designpaketet med valbar golvmatta, köksskiva och extra kuddar är dessutom inkluderat!

Customized – Varför vara som alla andra?

Längder: 5,2 – 8,4 m
Modeller: Oändligt*
Titta på Selected men lägg till luftkonditionering med ECC, gasolomkopplare, induktionsspis, skinnklädsel, gaslarm och centraldammsugare så har vi grundutrustningen i Customized. Men det är inte det som är coup de grâce, det är att här får man *bygga sin egen vagn tillsammans med Polars konstruktörer. Varje campare är unik, och med Customized så blir även varje vagn unik. Toppa det hela med en ny super-läcker svart exteriör så skriker hela vagnen total och hänsynslös lyx.

Se vårt aktuella utbud här!

Läs mera på Polars hemsida!

Drivs av