• 2018_KABE_HV_2391
  • 2018_KABE_HV_2352
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

KABE 2018

Vi har äran att representera Sveriges för närvarande mest sålda vagn. Samtidigt kan man konstatera att KABE är en av marknadens exklusivaste vagn som innehåller massvis med unika finesser i sin grundutrustning.

Även 2018 ligger vi steget före, precis som vi har gjort ända sedan starten. Årets husvagnar är ännu en gång ett resultat av hårt arbete – allt för att du ska känna dig ännu mer hemma, ännu tryggare, och mer nöjd än vad du någonsin har gjort. Årets stora nyhet är självklart den nya karossen förädlad Ädelsten, Royal, Imperial och Hacienda. Designen är i grunden funktionell, där nyttan har drivit formen. Fronten är nu delad i flera delar så i händelse av olycka kan man byta mindre bitar istället för hela fronten. Gasolkoffertens öppning är markant större, likväl som golvytan i gasolkofferten. Tillsammans med det nya integrerade framfönstret har detta givit en ny rymd i vagnens framdel, där vi antingen åtnjuter mer utrymme i sittgruppen eller än mer rymd i de för året utökade framköks-modellerna. Fronten ansluter diskret vagnens långsidor med nya, tunna, aerodynamiska och vitlackerade tältprofiler och kjolar som möter upp i bakpartiet som även det är helt nytt. Rostfria inlägg tillsammans med helt unik LED-belysning fram och bak knyter ihop det hela till marknadens kanske läckraste design!

Classic – Fullblods-KABE till importpris!

Längder: 4,7 – 6,6 m
Modeller: 14
När man sökt en begagnad svensktillverkad vagn, eller tittat vad importmärkena har att erbjuda, så är Classic ett väldigt bra val. Full vinterboning, bra utbud av de mest populära planlösningarna och smarta lösningar till max. Nytt för i år är 600 GLE för den som behöver lite extra utrymme i kök och mer garderobsutrymme, samt den återkommande 630 GXL, nu med valbar våningssäng på mitten istället för mittdinetten.

Ädelsten – När komfort är ledordet

Längder: 4,7 – 6,6 m
Modeller: 22
Vare sig man vill ha långbädd, dubbelbädd, barnkammare eller alltihopa i kombination med stor toalett finns det en vagn i Ädelsten-serien att välja. Sedvanlig superkomfort i både sittgrupp och sängar tillsammans med den toppmoderna utvändiga designen som är ny för 2018 gör Ädelsten-serien till ett toppenalternativ för de allra flesta.

Royal – Lyx? Det kallas standard

Längder: 5,2 – 7,2 m
Modeller: 76
Fullutrustat kök, väl tilltagen belysning, släta aluminiumväggar, Smart-D LIN-busintegrerat elsystem. You name it, Royal har det. Förutom den nya karossen är även framkökskoncepten vidareutvecklade med nya 600 XL FK och 740 TDL FK, självklart med takfönster som standard. Skulle man mot förmodan sakna saker så är tillvalslistan gedigen för att få precis den vagn man önskar.

Imperial – Kejsarens bostad på hjul

Längder: 5,6 – 9,4 m
Modeller: 71
Skinnklädsel, luftkonditionering, helt skarvfri utsida med unikt lackerad dekor, herrejösses-ljudsystem, induktionshäll med inbyggnadugn och mikrovågsugn. Imperial är inget för den som vill vara diskret. Top of the line, för den som inte tummar på sitt fritidsleverne. Även här med framkökskoncepten i full blom.

Hacienda – Ett mobilt slott

Längder: 8,2 – 9,4 m
Modeller: 31
Om man ska få sin sommarstuga till fjällen, eller vice versa, är Hacienda ett solklart alternativ. Royalstandarden som genomsyrar serien är hög, men den går givetvis att köpa som Imperial också. Stora familjen med behov av många bäddar, eller lilla familjen med önskan om ordentliga utrymmen, det finns en Hacienda för alla.

Se vårt aktuella utbud här!

Läs mera på KABEs hemsida!

Drivs av