• aviva-522pt-front
  • 431-action-391-ph-detail-barbecue-nature-bc47403
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

ADRIA 2020

Med 43 års erfarenhet i husvagnsbranschen har Husvagnsimport nöjet att representera en av de absolut mest prisvärda vagnarna på marknaden. Redan på 60-talet sålde Husvagnsimport sin första ADRIA och sedan 1994 har ADRIA varit ett huvudmärke hos oss.

Eftersom vagnen tillverkas vid en av Europas större fabriker i Slovenien, och i stora antal, kan priserna hållas på en mycket intressant nivå. Trots detta går standardutrustningen inte att klaga på.

Vad sägs om sådana detaljer som – Golvvärme, Kassettoalett, Vattenburen centralvärme ALDE Compact 3020 HE*, Elpatron 3000 W*, Varmvatten, Myggnätskassetter, Fast Vattentank, Reservhjulshållare, mm, mm.
*Ej i Aviva, Altea eller Action-modellerna.

Action – för liv i rörelse

Längder: 3,6 – 3,9 m
Planlösningar: 4
De resandes favorit är har fått ytterligare tillökning! 391 LH är årets stora lilla nyhet, där vi fått en längre version av den klassiska 361 LH, men nu med 140 L slimline-kyl och för första gången en Truma Combi E-panna. Tack vare den extra rymden har vi därmed fått bättre förvaringslösningar genom hela vagnen i kombination med de övriga nyheterna. 391 PD och PH finns fortsatt med oss också!

Aviva – lätt men tålig husvagn i 3 modeller

Längder: 4,0 – 5,6 m
Planlösningar: 3
Klassledande lättviktskonstruktion och design, slitstark kaross, tvådelad bodelsdörr, myggnätsdörr (PLUS-paket), stor slimline-kyl (ej 400 PS), el-golvvärme, elpatron (PLUS-paket), varmvatten, med mera. Finns som dubbelbädd i 400 PS och barnkammare i 522 PK och 563 PT. Otroliga prisnivåer för rätt utrustade vagnar!

Altea – med beprövade basfunktioner

Längder: 4,0 – 5,5 m
Planlösningar: 9
Årets Altea-serie med toppmodern design, innovativa funktioner och hög kvalitet till ett attraktivt pris. Allt från Aviva-serien återfinns och mer därtill. Designad för ett smidigt boende med lätt och luftig interiör. Modernt lådsystem med förbättrad låsmekanism. Nyheten 472 KP är för dig som lever en aktiv livsstil!

Adora – För den perfekta semestern, även vintertid

Längder: 4,7 – 7,5 m
Planlösningar: 14
Succén fortsätter för den kanske samlat mest prisvärda modellserien. ALDE vattenburen värme är standard som alltid, tillsammans med elgolvvärmen, och ger dig ett bra klimat året runt. Nu kan du även beställa din Adora med AC från fabrik! Kolla speciellt in 673 PK, den hittills längsta enkelaxlade vagnen ADRIA tillverkat, kryddad med dubbla ytterdörrar!

Alpina – Ingen som räds några snöflingor

Längder: 5,7 – 9,0 m
Planlösningar: 11
Fullvärding vintervagn till begagnadpriser, hur är det möjligt? Fantastiska Alpina-serien utökas i år med modeller anpassade för två personer. 573 LP är planlösningen för det resande paret, med fantastiskt kök och otrolig framgrupp med TV-bänk. Hela sortimentet har givetvis vattenburen golvvärme, isolerat och uppvärmt avloppssystem, plana tvåglasfönster från Seitz, 8 cm bredare entrédörr (än Adora) bland mycket annat. Detta rundar av en redan komplett vagn som har både ugn och mikrovågsugn (PLUS-paket) samt största kylen från Thetford.

Astella – Breaking the rules

Längder: 7,0 – 9,0 m
Planlösningar: 3
Astella är tillbaka! Nu lyxigare än någonsin tidigare med helt nya planlösningar i en helt ny kaross. Panoramatakfönster både fram och bak, upp till dubbla gårdsplansdörrar, ugn, dusch, ALDE centralvärme med mera… Den måste upplevas! Vi är en av några få exklusiva handlare i Sverige som får visa och sälja denna modellserie. Välkommen in du också!

Se vårt aktuella utbud här!

Läs mer på Adrias hemsida

Drivs av