• aviva-522pt-front
  • 431-action-391-ph-detail-barbecue-nature-bc47403
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

ADRIA 2018

Med 40 års erfarenhet i husvagnsbranschen har Husvagnsimport nöjet att representera en av de absolut mest prisvärda vagnarna på marknaden. Redan på 60-talet sålde Husvagnsimport sin första ADRIA och sedan 1994 har ADRIA varit ett huvudmärke hos oss.

Eftersom vagnen tillverkas vid en av Europas större fabriker i Slovenien, och i stora antal, kan priserna hållas på en mycket intressant nivå. Trots detta går standardutrustningen inte att klaga på.

Vad sägs om sådana detaljer som – Golvvärme, Kassettoalett, Vattenburen centralvärme ALDE Compact 3020 HE*, Elpatron 3000 W*, Varmvatten, Myggnätskassetter, Fast Vattentank, Reservhjulshållare, mm, mm.
*Ej i Aviva, Altea eller Action-modellerna.

Action – för liv i rörelse

Längder: 3,6 – 3,9 m
Planlösningar: 2
De resandes favorit är årets serie att få större uppdateringar. Interiören har fått en komplett omdesign, panoramatakfönstret har blivit standard samt att det större chassit för högre totalvikt också sitter standard. En nygammal planlösning har vi också fått, 391 PH, som är en vidareutveckling på 341 PH som en gång i tiden lanserade Action-serien. Nu med bättre sänglösning, 140 L stor slimline-kyl samt en supersmart grill (tillval) som integrerats i lastutrymmet för snabba grillningar.

Aviva – lätt men tålig husvagn i 5 modeller

Längder: 4,0 – 5,6 m
Planlösningar: 5
Klassledande lättviktskonstruktion och design, slitstark kaross, tvådelad bodelsdörr, myggnätsdörr (PLUS-paket), stor slimline-kyl (ej 400 PS), el-golvvärme, elpatron (PLUS-paket), varmvatten, med mera. Finns som dubbelbädd i 400 PS, långbädd i 492 LU och barnkammare i 522 PK, 522 PT och 563 PT. Otroliga prisnivåer för rätt utrustade vagnar!

Altea – med beprövade basfunktioner

Längder: 4,3 – 5,5 m
Planlösningar: 5
Årets Altea-serie med toppmodern design, innovativa funktioner och hög kvalitet till ett attraktivt pris. Allt från Aviva-serien återfinns och mer därtill. Designad för ett smidigt boende med lätt och luftig interiör. Modernt lådsystem med förbättrad låsmekanism.

Adora – För den perfekta semestern, även vintertid

Längder: 5,0 – 7,5 m
Planlösningar: 12
Succén fortsätter med ytterligare tillökning i vardera ändan av längdspektrat. Ny-gamla 502 UL gör en återkomst med ett vattenburet värmesystem, låg vikt och långbäddar. För den stora familjen är årets nyhet 753 UK med eget barnrum längst bak i vagnen.

Alpina – Top of the line hos ADRIA

Längder: 5,7 – 9,0 m
Planlösningar: 10
Fullvärding vintervagn till begagnadpriser, hur är det möjligt? Fantastiska Alpina-serien utökas i år med modeller anpassade för två personer. 573 UP är planlösningen för det resande paret, med fantastiskt kök och otroligt rymlig framgrupp. 613 UT är en nygammal favorit i det omåttligt populära stor toalett samt långbäddar-segmentet. Hela sortimentet har givetvis vattenburen golvvärme, isolerat och uppvärmt avloppssystem och samt plana tvåglasfönster från Seitz. Ny, 8 cm bredare, entrédörr rundar av en redan komplett vagn som har både ugn och mikrovågsugn (PLUS-paket) samt största kylen från Thetford.

Se vårt aktuella utbud här!

Läs mer på Adrias hemsida

Drivs av